Kedves Látogató!

Tisztelettel köszöntjük az Agenor Consulting Kft. hivatalos internetes oldalán.

Az Agenor Consulting Korlátolt Felelősségű Társaságot 1998-ban két magánszemély hozta létre. A társaság a nyilvános cégadatok között a főtevékenységeként megjelölteknek megfelelően mindvégig pénzügyi tanácsadási tevékenységet végzett, ezen tevékenységét azonban 2012-ben befejezte, s nagy múltú, biztos pénzügyi alapokon álló, megfelelő hátterű és kamatoztatható tudással rendelkező cégként úgy döntött, hogy a 114/2006. (V.12.) Kormányrendelet előírásai alapján pályázik a felszámolói névjegyzékbe történő felvételre. Ennek eredményeképpen a stabil működésű céget a KIH határozata szerint 10. ranghelyen vette fel az új felszámolói névjegyzékbe.

Válogatott szakemberekből álló hozzáértő csapatunk révén alkalmasak vagyunk a Csődeljárásról és a felszámolási eljárásról szóló 1991. évi XLIX. törvényben (Cstv.) szabályozott tevékenységek és egyéb kiegészítő tevékenységek magas szakmai színvonalon és kiemelkedő minőségben történő gyakorlására.

Honlapunk naprakész, átfogó és átlátható tájékoztatást nyújt szervezetünkről, az általunk végzett tevékenységekről, valamint a folyamatban lévő ügyeinkkel kapcsolatos eljárásokról. Esetlegesen felmerülő további kérdések esetén éljenek a kapcsolatfelvétel lehetőségével.

Tisztelettel,
Dr. Bényi Szabolcs Tamás
ügyvezető